Privacy & COOKIES

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
CHECK communicatiekracht kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van CHECK, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website aan CHECK verstrekt. CHECK kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Jouw naam
– Jouw telefoonnummer
– Jouw e-mailadres

WAAROM CHECK GEGEVENS NODIG HEEFT
CHECK verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch of per e-mail contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt.

Daarnaast kan CHECK jouw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jouw gesloten overeenkomst van opdracht.

Indien je geen toestemming geeft voor het verwerken van je persoonsgegevens kunnen we geen contact met je opnemen of een opdracht voor je uitvoeren.

HOE LANG CHECK GEGEVENS BEWAART
CHECK bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Jouw gegevens worden niet langer dan één jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jouw tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
CHECK verstrekt jouw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van CHECK worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CHECK gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@checkcommunicatiekracht.nl. Ook in het geval je bezwaar wilt maken tegen het verzamelen van jouw persoonsgegevens kun je een bericht sturen naar dit e-mailadres. CHECK zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
CHECK neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door CHECK verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CHECK op via info@checkcommunicatiekracht.nl. Uiteraard heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

CHECK communicatiekracht
Kroon 72
5406 DJ  Uden
06 – 48 933 933
info@checkcommunicatiekracht.nl
www.checkcommunicatiekracht.nl
KVK 57989400

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van Privacy & Cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten